Itä-Uudenmaan Sammutin- ja Huoltoliike

0500 512 755

Tulityökortti kurssi

Tulitöiden turvallisuustutkinto pe. 26.11.2021 kl. 8-16, Tervetuloa! Jorvaksentie 1, 07700 Koskenkylä.

Tervetuloa hyvälle kurssipäivälle Koskenkylään. Noin 25km Porvoosta ja noin 25km Loviisasta. Hyvät parkkipaikat autolle. Tulethan terveenä ilman flunssaoireita sekä käytetään kasvomaskeja kun olemme sisätiloissa. Ilmoittaudu mieluiten tekstiviestillä 0500512755 tai sähköpostitse anders@iupt.fi. Käymme läpi tulityön käytännön läheisesti ja oppimisvelvoitteiden ohjaamana. Kurssin hinta 130,20e sis. alv. Sisältää lounaan ja kahvituksen sekä fyysisen kortin.

HUOM! Jos olet flunssaoireinen älä osallistu lähipäivään. Muutoin olet tervetullut ja noudatetaan hyvää hygieniaa. Tervetuloa-Välkommen-Welcome! Kurssin opetuskieli on suomi.

Kaikki aiheet »

  Ilmoittaudu koulutukseen

  Ilmoittaudu koulutukseemme alla olevalla lomakkeella, ilmoitamme koulutuksista ajankohtaista sivullamme ja Facebookissa.

  Muista tarkistuttaa käsisammuttimesi. Olemme Tukes:in hyväksymä käsisammutinliike.

  Kauttamme myös hitsauspullot ja co2 täytöt, tietysti päivän hintaan. Liikumme miltei päivittäin Sipoo-Porvoo-Loviisa ja ympäristökunnissa.

  Soita meidät paikalle
  0500 512 755
  Lähetä WhatsApp viesti
  0500 512 755

  Ota yhteyttä

  Itä-Uudenmaan Sammutin- ja Huoltoliike
  Itä-Uudenmaan Paloturva
  Öst-Nylands Brandsäkerhet

  Pääsääntöisesti myymälä auki tiistaisin ja torstaisin kl. 08-09.00, muu aika sopimuksen mukaan. (ei kesäkuukaudet)

   Sammutinhuolto Porvoo Sammutinhuolto Loviisa Sammutinhuolto Sipoo Sammutinhuolto Lapinjärvi Sammutinhuolto Liljendal. Käsisammuttimen tarkastus Porvoo Käsisammuttimen tarkastus Loviisa Käsisammuttimen tarkistus Sipoo Sammutinhuolto Myrskylä Sammutinhuolto Mäntsälä Sammutinhuolto Askola Sammutinhuolto Pukkila