Itä-Uudenmaan Sammutin- ja Huoltoliike

0500 512 755

Tulityö- ja Työturvakortti kurssimme kesä 2020

“safety first”

Seuraavat tulityökortti kurssimme ovat:

 • päivitetään myöhemmin, soita ja kysy lisää/fråga mera

Ilmoittaudu sähköpostilla myynti@iusjh.fi tai soita 0500-512 755. Kurssi pidetään tiloissamme, Jorvaksentie 1, 07700 Koskenkylä jossa mukavat/hyvät puitteet! Hinta 105e +alv. sis. kahvit 2x sekä ruokailun ja oppikirjan sekä SPEKin kortin. Kauttamme myös räätälöidyt kurssit vaikkapa yrityksenne tiloissa tai lauantaisin. Pyydä tarjous! Möjlighet även att ordna kurser på svenska enligt beställning, fråga mer!

Seuraavat työturvakortti kurssimme ovat:

 • päivitetään myöhemmin, soita ja kysy lisää/fråga mera

Ilmoittaudu sähköpostilla myynti@iusjh.fi tai soita 0500-512 755. Kurssi pidetään tiloissamme, Jorvaksentie 1, 07700 Koskenkylä, jossa mukavat/hyvät puitteet! Hinta 95e +alv. sis. kahvit 2x sekä ruokailun ja oppikirjan sekä TTKn kortin. Kauttamme myös räätälöidyt kurssit vaikkapa yrityksenne tiloissa tai lauantaisin. Pyydä tarjous! Nyt uutuutena myös ammattipätevyys koulutukset kauttamme, kysy lisää.

Kaikki aiheet »

  Ilmoittaudu koulutukseen

  Ilmoittaudu koulutukseemme alla olevalla lomakkeella, ilmoitamme koulutuksista ajankohtaista sivullamme ja Facebookissa.

  Muista tarkistuttaa käsisammuttimesi. Olemme Tukes:in hyväksymä käsisammutinliike.

  Kauttamme myös hitsauspullot ja co2 täytöt, tietysti päivän hintaan. Liikumme miltei päivittäin Sipoo-Porvoo-Loviisa ja ympäristökunnissa.

  Soita meidät paikalle
  0500 512 755
  Lähetä WhatsApp viesti
  0500 512 755

  Ota yhteyttä

  Itä-Uudenmaan Sammutin- ja Huoltoliike

  Pääsääntöisesti myymälä auki tiistaisin ja torstaisin kl. 08-09.00, muu aika sopimuksen mukaan. (ei kesäkuukaudet)

   Sammutinhuolto Porvoo Sammutinhuolto Loviisa Sammutinhuolto Sipoo Sammutinhuolto Lapinjärvi Sammutinhuolto Liljendal. Käsisammuttimen tarkastus Porvoo Käsisammuttimen tarkastus Loviisa Käsisammuttimen tarkistus Sipoo Sammutinhuolto Myrskylä Sammutinhuolto Mäntsälä Sammutinhuolto Askola Sammutinhuolto Pukkila